Ariana uueks kaaslaseks on temaga koos filmis „Wicked“ kaasa lööv Ethan Slater (31). Nii Ethan kui ka Ariana olid mõlemad veel hiljuti õnnelikus abielus. Ethan andis enda lahutuspaberid sisse juba mõnda aega tagasi.

Ariana advokaat Laura Wasser andis Ariana lahutusdokumendid sisse esmaspäeval ja tõi taotluse põhjuseks „lepitamatud erimeelsused“.

TMZ andmetel peab Ariana enne sõbralikku lahkuminekut veel Daltonile tšeki kirjutama, sest neil oli sõlmitud abieluvaraleping. Lahkumineku kuupäevaks on ametlikult märgitud 20. veebruar 2023.

Mis puudutab seda, miks tekkis nii pikk paus lahkuminekukuupäeva ja lahutusavalduse esitamise vahel, siis ühe allika sõnul kulus neil aega, et üksikasjad selgeks teha ja leppida. Allikas ütles, et Dalton ja Ariana saavad endiselt hästi läbi. „Nad on olnud väga hoolivad ja austavad teineteist selles protsessis,“ vahendab TMZ.

Ethan andis abielulahutuse sisse kohe, kui Arianaga kohtama hakkas. Ethan ja tema eksabikaasa Lilly Jay olid koos alates keskkoolist ja sõudsid abieluranda 2018. aastal. Neil on ka üks ühine laps, kes sündis eelmisel aastal.