„Teatan suure kurbusega, et eile hilisõhtul Eesti aja järgi lahkus Tais ootamatult minu õepoeg Janek Hepner. Kõik on juhtunud nii äkki, oleme kõik suures šokis...“ teatas Janeki sugulane Urmas Hepner teisipäeva hommikul sotsiaalmeedias.

Samal päeval mitu tundi hiljem avaldas Urmas, et Janek Hepner kukkus oma hotelli vannitoas kokku ja suri. „Tüdruksõber kutsus küll kohe kiirabi välja, kuid midagi enam teha ei olnud. Praeguse info põhjal võib öelda, et kogu Janeki koju toomise protsess Taist Eestisse kujuneb üsna keeruliseks. Ja ka rahaliselt vist saab olema katsumus. Summad võivad jääda 10 000–20 000 euro ringi,“ kirjutas Urmas.

Lähedased soovivad Hepneri Taist koju tuua ja pakuvad sõpradele võimalust abiks olla. „Kuna tehti ettepanek, et sõbrad sooviks kah õla alla panna, siis otsustasime selle vastu võtta. Kuid kui juhtub, et siiski saame oma jõududega hakkama, siis kindlasti kanname toetajatele nende panuse tagasi. Aga peame praegu kõigeks ennast ette valmistama.“

Raadiohääl Andres Puusepp tunneb Janeki surma puhul lähedastele kaasa ja kutsub üles inimesi aitama. „Palun aitame üheskoos,“ kirjutas Puusepp.

Janek Hepner sündis 30. juulil 1978 Tallinnas. 2014. aastal avas Hepner Tallinnas ööklubi Mishka. Ööklubi esimest sünnipäeva tähistati 2015. aastal. Toona esines üritusel Tanja Mihhailova koos saksofonistide Kirill Saxi ja Timo Vendtiga.

Janek pidas viimastel aastatel Tais Phuketil Eesti baari nimega Lovelust.

Möödunud suvel esines Janek Pärnus Sunset Lounge’is.

Jaga
Kommentaarid