Popstaari ja räppari teine poeg nägi ilmavalgust 1. augustil kell 7.41 ning sai endale ebatavalise nime Riot Rose. USA meedias spekuleeritakse, et see nimi võib viidata A$AP Rocky poolt selle aasta algusest välja lastud singlile „Riot“, millel tegi kaasa ka Pharrell Williams. Nende vanim poeg RZA nägi ilmavalgust 13. mail 2022.

Nüüd on perekond avaldanud värsked pildid, kus nad täiskoosseisus poseerivad. Rihannal on seljas teksamaterjalist jakk ning sinised püksid, pojal RZAl on seljas kollakashallikas pluus. Räppar ASAP Rockyl on seljas valge maika ja sinised teksad ning ta hoiab poega Riot Rose'i enda kätel.

Kahe lapse nime ja näo avalikustamisega on Rihanna ja ASAP Rocky hoidnud erinevat joont. Kui paari esimene poeg RZA sündis, pidi avalikkus ootama peaaegu aasta, et tema nime teada saada. Musikaalne paar otsustas tema nägu esimest korda näidata aga siis, kui poisipõnn oli seitse kuud vana. Rioti puhul olid asjaolud aga teised - tema nimi ja sünnikuupäev tulid avalikuks natukene üle kuu pärast tema sündi. Nüüd, kui lapsuke on kuus kuud vana, otsustas paar tema nägu esimest korda näidata, vahendab Vanity Fair.

Ka Rihanna kaks rasedusuudist tulid erinevalt avalikkuse ette. Oma esimese lapse sünnist teatas paar 2022. aasta jaanuaris, kui Rihannast avaldati lapseootel kõhuga pilt. Tema teine lapseootus tuli avalikuks tänavu veebruaris, kui popstaar esines beebikõhuga Super Bowli vaheajasõul.