Laulja Tanja Mihhailova-Saar avaldas sotsiaalmeedias kauneid kaadreid perekonna puhkusereisist ja muljetas lähemalt, kuidas nad Rhodosel aega veedavad. Paar päev tagasi postitas ta oma Instagrami kontole pildi, kus poseerib koos poja Teodoriga. Tanjal on seljas heleroosakas kleit, Teodoril hele pluus ning mõlemad kannavad fotol päikeseprille „Tervitusi toome palmisaarelt,“ kirjutas lauljanna armsa pildi juurde.

Oma kontol jagas ta storyde formaadis veel kaadreid kaunilt puhkuselt, muljetas nähtust lähemalt ja vastas jälgijate küsimustele, mis neil Rhodose kohta tekkinud olid. Näiteks uuris üks fänn, kui soe seal praegu merevesi on. „Mina kui auhinnatud külmavares, läksin täiesti sirge seljaga nii, et peaks olema sinna 27 kraadi kanti,“ avaldas Tanja.

Lemmikkoht, mida Rhodosel külastada, oli Tanja jaoks sealne vanalinn. „Keerake kindlasti väikestest tänavatest sisse, vähem rahvast, romantilisem ja odavam toit,“ jagas ta oma jälgijatele lahkelt soovitusi. Kõige enam meeldis Tanja perekonnale aga Lindose linn. „Väike valge linn, pisikeste tänavatega. Seal on tore lihtsalt jalutada,“ kirjeldas ta ja lisas, et tegemist oli toreda elamusega.

Jaga
Kommentaarid