Daily Mail kirjutab, et meediale on saabunud mitmeid vihjeid, et paar on olnud koos juba mõnda aega. Kinnituse kõlakatele said nad aga neljapäeval, kui paari nähti jalutuskäigul ja hiljem teineteisele õrnusi jagamas.

Emma ja Rami olid kohtingul riides väga mugavalt, ent stiilselt. Pealtvaatajate sõnul nägi paar välja armunud ning ei püüdnud kuidagi varjata, et nad on koos.

Eelmisel kuul väitsid allikad, et Rami oli pärast lahkuminekut Lucy Boyntonist käinud Emmaga mitmel korral kohtamas. Väljaanne The Sun püüdis paari pildile einestamas restoranis Buoy, kus armunud ei paistnud hoolivat, kes neid näeb ja kes mitte.

The Suni piltnike tehtud fotol on näha Emmat ja Rami istumas laua ääres, kus nad tutvuvad menüüga. Üks kõrvaltvaataja ütles: „Nad olid väga kirglikud ja vaatasid teineteisele sügavalt silma. Nad suudlesid ja ei paistnud hoolivat sellest, kes neid näeb.“ Kõrvaltvaataja lisas, et Rami ja Emma näisid olevat üksteisest täiesti vaimustuses ega pööranud tähelepanu kellelegi teisele. Väidetavalt tellisid nad suure taldriku mereande ja kaks uhket pudelit veini.

Esimest korda nähti Emmat ja Ramit aega veetmas Bruce Springsteeni kontserdil Londonis 8. juulil.