Tunnustatud ja armastatud kinotähe värskeim südamedaam on modell Vittoria Ceretti. Paari on märgatud viimaste kuude jooksul mitmel kohtingul nii Ameerika Ühendriikides kui ka mujal maailmas. Kui varem levisid spekulatsioonid, et Leonardo ja Vittoria vahel on vaid suveromanss, siis nüüd paistavad asjad paari lähedase allika sõnul tõsisemaks minevat.

„Nad on paaril viimasel kuul veetnud päris palju aega koos ja nad naudivad teineteise tundmaõppimist sügavamal tasandil,“ sõnas üks Leonardot ja Vittoriat tundev allikas väljaandele Page Six.

Esimest korda märgati näitlejat ja modelli avalikult koos 9. augustil, kui nad pidutsesid Hispaanias Ibizal asuvas ööklubis. Tegemist oli paari jaoks eriti kuuma õhtuga, kuna pealtnägijate sõnul olid nad suudelnud. Vittoria oli Leonardo ees võrgutavalt tantsinud ning mees paistis õhtut väga nautivat.

Mõned nädalad pärast seda veetsid nad juba koos aega Californias, kuid siis oli tegemist rahulikuma kohtinguga. Nad käisid jäätist söömas ja võtsid ka jääkohvi. Eelmisel nädalal jäi uus kuum paar uudishimulike pilkude vaatevälja aga Londonis, kui nad koos ühte pidu väisasid. „Nad vestlesid ja tantsid koos kogu õhtu. Paistab, et nende armastus on midagi rohkemat, kui lihtsalt mööduv kerge suhe,“ avaldas üks allikas.

Vittoria oli varem abielus DJ Matteo Milleriga, kuid nad lahutasid tänavu. Leonardo viimane pikem suhe sai läbi eelmise aasta augustis - siis läks ta lahku näitlejanna Camila Morrone'ist, kellega nad olid paar olnud viimased neli aastat.