Superstaarisaate üheksanda hooaja esimene stuudiovoor rõõmustas suurepäraste esitustega: Sebastian Jasinski „To Love Somebody“, Sarah Nehari „Take Me to Church“, Carlos Liiv „Tule kui leebe tuul“, Rute Trochynskyi „Ma ei maga, ma ei söö“, Hans Markus Danilas „Scientist“, Karmen Telvik „Depressiivsed Eesti väikelinnad“, Meelis Kesperi „Süte peal sulanud jää“, Margareth Mürk „…ja põleb maa“, Kaspar Potisepp „Say Something“, Marta Lotta Kukk „Eighties Coming Back“.

Vaata galeriist, kuidas esimene stuudiovoor möödus:

Kogu saade kulges mõnusa otse-eetri elevussärina saatel, mis tipnes pingeliste hetkedega, kui saatejuht Karl-Erik Taukar televaatajate hääletuse tulemused avalikustas. Rahvas valis kolm lemmikut: Hans Markus Danilase, Sebastian Jasinski ja Marta Lotta Kuke. „Eesti otsib superstaari“ teine stuudiovoor on TV3 otse-eetris tuleval pühapäeval kell 19.30 ning siis selgub kolm järgmist vaatajalemmikut.

Tänasele stuudiovoorule andis erilise sära kohtunik Birgit Sarrapi sünnipäev – lisaks õnnitlustele, lilledele ja tordile esitas kogu kohtunikest-osalejatest-teletegijatest ja publikust koosnev ühendkoor Birgitile sünnipäevalaulu.