Piltnikud püüdsid Lockleari pildile neljapäeva pärastlõunal Californias Calabasases, kuid ega fotodelt teda enam väga ära ei tunne. Musta riietatud staaril, kes kandis õlal Louis Vuittoni kotti, on endiselt samasugune soeng nagu 25 aastat tagasi, kuid tundub, et ta on käinud ilukirurgi noa all.

Heather Locklear nüüd

Sel suvel väideti, et Heather Locklear oli pärast mitut aastat kainust taas viinakuradi küüsi sattunud. Kuulujutt sai alguse sellest, kui näitlejatar Californias asuvast büroohoonest lahkudes toetus sammastele ja rääkis iseendaga. Daily Maili andmetel on Locklear otsinud professionaalset abi ja püüab nüüd oma elu korda saada.

Enne seda kaotas staar küsitavate vahenditega oma kehakaalust üle 20 kilogrammi. Mitmed naise lähedased kritiseerisid tema käitumist, sest nende sõnul on Locklear liialt oma kaalule keskendunud.

Locklear on alkoholi- ja narkosõltuvuse tõttu korduvalt hätta sattunud. Näitleja vahistati 2018. aastal vägivaldse käitumise ja politseinikule kallale tungimise eest. Samuti on ta olnud mitmel korral psühhiaatrilisel ravil. Arvatavasti on kõik elu keerdkäigud jätnud jälje ka naise välimusele, mida ta nüüd ilusüstide ja -oppidega parandada üritab. 90ndatel peeti teda üheks maailma ilusaimaks kaunitariks.