„Minu uus elu algab nüüd,“ kirjutas wrestlingulegend Instagrami lisatud pulmavideo pealkirjaks.

Härra Hogani minevik on üpriski skandaalne. Ta seksis oma parima sõbra eksabikaasaga, Heather Clemiga ning sõber lekitas seepeale selle video ka meedia avarustesse. Hulk Hogan on kinnitanud, et ta tõepoolest on sellises videos osalenud, kuid ei ole rohkem teemat kommenteerinud.

Hulk on vallutanud maid ka oma lapse sõprade hulgas ning sellest ise kirjutanud oma eluloos „My Life Outside The Ring“. Nimelt soovis Hogani tütar Brooke samuti meelelahutusmaailma pääseda ning selleks puhuks palgati talle piltilus abiline Christiane Plante. Tüdrukutest said parimad sõbrad ja ka papa Hulk oli kauni abilisega igati rahul.

„Olin temasse väga kiindunud. Ma ei suutnud meenutada, millal ma oma enda naisega vahekorras olin olnud ja siis see Christiane'iga juhtuski,“ kirjutas Hulk oma raamatus. „See oli fantastiline! Me ei seksinud kohe, vaid alguses lihtsalt rääkisime ja suudlesime. Järgnevad kuud leidsime hetki, kus teineteisega olla, juba tihedamini.“

Hulk astus viimati altari ette 13 aastat tagasi, kui sõlmis abielu tollal 35-aastase Jennifer McDanieliga. Pidulik sündmus leidis aset Floridas, kus Hulk väikese seltskonna ees kihlatu Jennifer McDanielile sõrmuse sõrme pistis, vahendab TMZ.

Hulki lapsed Brooke ja Nick olid samuti abielu sõlmimise juures, maadleja esimene abikaasa Linda pidulikku sündmust aga arusaadavatel põhjustel tunnistama ei tulnud.