Saatesarja kümne episoodi jooksul rändavad Andrei ja Robin USA idaservast läänerannikule - roadtripi alustatakse New Yorgist ning lõpetatakse kõikide unistuste linnast Los Angeleses.

Teele jäävad nii Metsik Lääs, Las Vegas, salapärased UFO-d, ohtlik krokodillide taltsutamine ning adrenaliinirikas monstertruckide show.

Saatejuhtidele on seatud ka eesmärk. Nimelt peavad nad kõige muu hulgas läbima igapäevaselt ka 200 miili, et õigeks ajaks jõuda LA-sse, kus ootab neid ees Hollywoodi sära.

See saatesari ei ole kindlasti „tavaline reisisaade“ kus vaadatakse turismiatraktsioone ning räägitakse nende ajaloost. Koos Andrei ja Robiniga tuuakse vaatajateni tõeline USA elu koos värvikate kohalikega. Loomulikult ei puudu sarjast ka palju Eesti populaarseimatele youtuberitele omast huumorit. Tegemist on totaalselt esmakordse saatega meie telemaastikult, mille sarnast pole Eestis varem tehtud. „Hea näitena võib tuua „Mr Beast“ või „Yes Theory“, kus näiliselt mängib juhus ja olukorrad suurt rolli,“ selgitavad tegijad.

Saade „Zevakin ja Valting vs. Ameerika“ Elisa Huubis alates 6. oktoobrist.