Saara Piusi Instagrami lehel näeb mitmeid postitusi ilusast ning hubasest interjöörist. Piltidelt on näha, et suvila elutuba ja kööki on muudetud avaramaks ning mitu tooni heledamaks.

Suvemaja korrastamine oli Saara ja Märdi sellesuvine projekt. See sai soetatud Salmistusse, aga vajas veidi vuntsimist. „Siis on mul lõpuks koht, kus kõva häälega laulda!“ ütles Saara Eesti Naisele antud intervjuus.

„Enne ja pärast“ pildid.

„Sarjast - remont suvilas: välisukse tõime uude kohta ja endisest kööginurgast/duširuumist sai hoopis esik.“

Armastatud näitlejad Saara ja Märt registreerisid abiellu 2019. aasta augustis. Kroonika kirjutas tollal, et see on päev, mil etendusi ei ole ja ka teatrirahvas saab isekeskis pidu pidada ning sõprade õnne üle rõõmustada. Lõbus ja hoogne pulm Võrtsjärve kaldal asuvas puhkekeskuses kestis suisa kaks päeva ja tegevust jagus seal nii täiskasvanutele kui lastele.

Saara ja Märt Pius kohtusid viis aastat tagasi teleseriaali „Null­punkt“ võtteplatsil. 2015. aasta märtsis avalikustas Kroonika esimest korda, et sündinud on uus kuum näitlejate paar. Järgmise aasta suvel alustasid Saara ja Märt kooselu ning 25. märtsil 2017 sündis perre tütar Susanna. Paari teine laps Mihkel sündis 31. mail 2020.