Vürstipalee poolt avaldatud fotodel tervitab Charlene tantsuõhtule saabunud inimesi ning antud piltidelt on näha, et printsess on oma juuksed taas blondiks värvinud. Vaid paar nädalat tagasi oli Charlene veel tumepruunide juustega, kui teda nähti abikaasa Albertiga nende ühiste laste Jacques’i ja Gabriella esimese koolipäeva hommikul.

See, et printsess jälle blond on, on ootamatu, sest ta värvis oma kiharad tumedamaks alles maikuus ning tundus, et terve elu heledate juustega olnud Charlene’ile sobis värskem välimus väga.

Prantsuse ajakiri Voici teatas augustis, et Monaco vürstipaar on läinud lahku, kuid siiani pole Albert ja Charlene kuuldusi kinnitanud.

Allikate info kohaselt oleks Charlene kolinud Šveitsi ning prints ja printsess oleks edaspidi vaid „tseremoniaalne paar“. Muul ajal elaksid nad lahus. Siiani on paar koos esinduskohustusi täitnud ning ei ole märkigi lahkuminekust.

65-aastane Albert ja 45-aastane Charlene abiellusid 2011. aastal. Neil on 8-aastased kaksikud prints Jacques ja printsess Gabriella.