Marin äratas 2019. aastal ülemaailmset tähelepanu, kui temast sai 34-aastaselt tolle aja noorim peaminister. Agentuur Range aitab poliitikul uurida võimalusi meedias ja meelelahutuses, sealhulgas televisioonis, filmis, muusikas ja brändipartnerluses.

Teised staarid, kes Range Medias on: Emilia Clarke, Bradley Cooper, Johnny Depp, Tom Hardy, Stephan James, Anna Kendrick, Taylor Kitsch, Keira Knightley ja paljud muud.

Marin kuulus Soome Sotsiaaldemokraatlikusse Parteisse (SDP) ning oli ametis kuni selle aasta 1. septembrini, mil ta astus parteijuhi kohalt tagasi. Marin rõhutas oma lahkumiskõnes, et pöörab oma elus uue lehekülje. „Vahel tuleb vanadest asjadest lahti lasta, et asemele tuleks midagi uut. Aga päris ära ma ei kao,“ toonitas Marin.

Enne peaministriks saamist oli ta olnud parlamendis aktiivne alates 2015. aastast. Progressiivse liidrina kiidetud Marini ametiaega iseloomustas koroonaviiruse pandeemia, Venemaa sissetungi hukkamõistmine Ukrainasse ja tema pühendumine süsinikdioksiidi neutraalsusele.

Septembri alguses teatas Marin oma plaanist liituda Tony Blairi ülemaailmsete muutuste instituudiga (Tony Blair Institute for Global Change). Londonis asuvat mittetulundusühingut juhib endine Briti peaminister Blair ning Marin hakkab strateegiliselt nõustama riike, valitsusi ja juhte sellistes poliitikaküsimustes nagu tehnoloogia, kliima ja sooline võrdõiguslikkus. Marinit esindab ka Harry Walkeri agentuur.