Kethi häält saab kuulda hommikuti MyHitsist ja peagi alustab Kanal 2 tema uus saade „Kord majja“. Lisaks meediatööle käib Kethi ka koolis, kus arendab enda saatejuhtimise oskuseid.

Varem töötas Kethi TV3s, kuid 2021. aasta sügisel otsustas ta sealt lahkuda. Miks otsustas ta kanaliga tollal töösuhte lõpetada? Uibomäe sõnul langes tollal mitu lahkumispõhjust kokku. „Ma arvan, et ma ise ei olnud valmis kogu selleks tööks, mis ma toona peale endale võtsin. Ma arvan, et täna, kui ma saaksin selle pakkumise, saaksin ma ise ka palju paremini hakkama. Teiseks, mulle tundub, et see kuidagi oli üldse keeruline aeg, nende jaoks ka. Kui ma olen nüüd Duo Medias olnud, siis selle maja üleüldine suhtumine on hästi sõbralik, hästi soe,“ rääkis Kethi Uibomägi.

Kas sellega vihjab ta, et TV3s sellist asja ei olnud? „Kuidagi pinget oli rohkem. Seal majas oli juba pikka aega olnud keeruline aeg. Juhtide vahetusi nii palju. Ja tulla sellisel väga tormilisel ajal uue inimesena meeskonda ilma selleta, et keegi otseselt juhendaks või mentortaks, ongi väga keeruline,“ lausus Uibomägi veel.

Kuidas läheb Kethil tema raadiosaatejuhi ametis MyHitsis? Miks ta ajakirjanike ja meediat kartis? Vaata lähemalt videost!

Jaga
Kommentaarid