Hiljuti muutis Keili oma juuksetooni: sügise puhul lasi ta oma muidu blondid kiharad grammikene tumedamaks värvida. Kui juuste värvimine on lihtne iluprotseduur, siis millist iluprotseduuri ei võtaks Keili kunagi ette?

„Selle kohta öeldakse never say never (ingl ära iial ütle iial – toim), aga ma olen proovinud kunagi süsimusta parukat. Uskuge mind, te ei taha seda näha, see oli väga kole. Ma nägin välja nagu kummitus,“ avaldas Keili esmalt mõtteid oma juuste kohta.

Iluprotseduuride juurde tagasi tulles ütles Keili: „Arvan, et ma ei süstiks kunagi huuli, sest mulle väga meeldivad enda huuled. Ma ei ole seda kunagi teinud. Osa inimesi ütleb, et nad teevad seda, et saada mingit niisutust. Ma lihtsalt kardan nii väga nõelu, et ma ei julgeks selliseid asju teha. Aga eks näis, võib-olla mis iganes aastate pärast ma tulen ka nii, et ei tunne mind näost ära.“

„Ma olen pigem seda tüüpi inimene alati olnud, et väärikalt vananeda – kortsud ja miimika on äge näos, sest see näitab, et sa oled elu elanud. Ja mulle hiljuti alles öeldi, et ma näen välja nagu 25, nii et võib-olla ei olegi vaja!“ sõnas Keili Sükijainen veel.

Vaata lähemalt videost!

Jaga
Kommentaarid