„Ma suure rõõmuga nägin ja olen õnnelik, et Ukraina rahvas, kes seal elab, õpetas mind veel rohkem olema õnnelik selles hetkes, mis meil praegu on. Kuskil mingit agressiivsust polnud. Vastupidi – austus üksteise vastu. Kui oli see hetk, et laulame või pidutseme koos, siis kõik lähevad,“ rääkis Ruslan, kelle tütar Rute lisas, et Ukraina inimesed on leidnud endas rahu ja õnne, samal ajal kui väliskeskkond on väga ohtlik.

Rute Trochynskyi osaleb tänavuses „Eesti otsib superstaari“ saates, pühapäeval ta esimesest stuudiovoorust edasi ei pääsenud. Ema Terje oli tütrele stuudiopubliku hulka kaasa elama läinud ja tunnistas, et see oli sama hull kui Ukrainas toona Ruslanile iga päev kaasa elada. „Meil oli iga hommik see kontroll, et kuidas öö oli, siis Ruslan vastas, et oli öö jooksul kaks korda pommivarjendis. Aga see, mis toimus stuudios, oli veel kümme korda hullem!“ tunnistas Terje.

Rute sõnas, et ema elab talle väga kaasa. „Ema teeb selle suure osa närveerimisest ära ja mulle jääb väiksem osa. Ma väga loodan, et saan lohutusvooru ja saan sealt edasi top kümne hulka. Väga tahaksin finaalidesse pääseda ja sealt lõpuni panna.“

Vaata lähemalt videost, millistes Ukraina linnades Ruslan Trochynskyi kolme nädala jooksul viibis ja mida ta seal tegi!

Jaga
Kommentaarid