Tayloriga samas loožis istusid veel Sophie Turner, Blake Lively, Sabrina Carpenter, Shawn Levy, Olivia DeJonge ja paljud teised kuulsused.

Suure osa mängu ülekande algusest näidati televaatajale muusiku kohalolekut. Pärast seda, kui Chiefs oli teinud esimese touchdown'i, lõikas kaamera jälle Swiftile, keda nähti teda ümbritsevaid inimesi kallistamas.

Taylor Swift koos Blake Lively, Ryan Reynoldsi ja Hugh Jackmaniga

Juba nädalaid on sahistatud, et Kelce ja Swifti (mõlemad 33-aastased) vahel on tärganud armuleek. Seda, et lauljatar sportlasele meeldib, ei ole ammu enam saladus, sest too on juba mitu kuud avalikult üritanud Swiftiga kontakti luua. Mõned kuud tagasi väisas vaba ja vallaline Kelce ka Swifti maailmaturneed ning lasi enne seda teha endale käevõru, millelt lauljatar oleks saanud teada tema telefoninumbri.

Siis tekkis nende võimaliku suhtlemise asjus vaikus, kuid viimastel nädalatel on räägitud, et Swift olevat andnud NFLi staarile ikkagi võimaluse.

Paari suhe tundub arenevat väga kiiresti, sest Swift nautis oma uue kallima edukat mängu kõrvuti tema ema Donna Kelce’iga ka nädal aega tagasi. Näib, et võimaliku tulevase ämmaga on Swiftil juba väga hea läbisaamine.