Katri Raik avaldas venna mälestuseks armsa postituse sotsiaalmeedias ja lisas sinna juurde pildi oma perekonnast. „Mul on väga kurb meel. Täna öösel suri minu armas vend Mart Raik. Puhka rahus, maailma kõige parem vend,“ kirjutas Katri 28. septembril oma Facebooki kontol.

Pühapäeval tegi Katri oma kontole uue postituse, kus tänas kõiki, kes talle raskel ajal toeks on olnud. „Aitäh kõigile, kes mu vend Mardi lahkumise ajal on mulle käe ulatanud. See on mulle väga oluline,“ avaldas ta postituses, mille juurde oli lisanud foto roosidest. Ta kirjutas, et roosid annavad talle jõudu ning need on südamega kingitud lilled.

Mart Raik (07.01.1955 - 28.09.2023) oli koolitaja, haridustegelane, ärijuht. Ta juhtis 1980ndatel Vanemuise teatrit. Mart Raik õppis Tartu 5. keskkoolis ja lõpetas Tartu Riikliku Ülikooli 1978. aastal majandusküberneetikuna. 2007. aastal sai ta Keila Hariduse SA juhatuse esimeheks ja tema juhtida jäi Keila kooli ehitamine. Alates 2012. aastast juhtis Mart Raik ettevõtet Cellin Technologies OÜ.

Hiljuti andis Katri Raik intervjuu Kroonikale, kus rääkis oma viimase aja mõtetest ja tulevikuplaanidest lähemalt. Ta tunnistas, et ametikohalt tagandamine tuli talle kui välk selgest taevast ning ta lubab endal olla õnnetu ja ka solvunud.

Loe Katri Raiki mõtteid Narva linnapea kohalt tagandamise osas pikemalt edasi SIIT!

Jaga
Kommentaarid