Tõsielutäht ja ärinaine Kim Kardashian postitas endast nädala alguses Instagrami mitu pilti, kus võtab napis rinnahoidjas kelmikaid poose. Hõbedane rinnahoidja varjab vaid tema rinnanibusid ja sädeleb piltidel silmipimestavalt. „Kõik on Gucci,“ kirjutas Kim oma seksikate piltidega fotoseeria juurde.

Pildid aga sattusid netirahva hambusse ja nad hurjutasid Kardashiani klõpsude postitamise eest. „Sul on neli last. Ma tunnen neile kaasa, kui nad näevad oma ema niimoodi,“ kirjutas üks kommenteerija ärinaise Instagrami postituse alla. „Kui minu ema midagi sellist interneti postitaks, siis ma nutaks,“ sõnas teine kommenteerija.

Leidus ka kommenteerijaid, kes juhtisid tähelepanu sellele, et Kimi välimus ei ole loomulik ja ta on käinud ilukirurgi noa all end kohendamas. „100 protsenti plastik,“ mainis üks kommenteerija. „Uued implantaadid näevad head välja,“ kiitis teine kommenteerija Kardashiani välimust. „Uus rinnaoperatsioon??“ imestas kolmas kasutaja.

Teised aga kritiseerisid Kimi selle eest, et ta ei lase oma õdedel nautida tähesära ja varastab neilt pidevalt tähelepanu. Näiteks jõudis hiljuti avalikkuse ette Kimi noore poolõe Kendall Jenneri ja tema poiss-sõbra Bad Bunny Gucci heaks toodetud reklaamkampaania, kus paar moebrändi kohvreid ja kotte reklaamib. Samuti on Kendall viimasel ajal astunud üles mitmel moesõul modellina ning tema viimase aja tegemisi on välismeedias samuti kajastatud.

Fännide pahameelele andis hoogu juurde Kimi vanema õe Kourtney Kardashian Barkeri öeldu, kus ta viitas sellele, et ükskõik, mida keegi Kardashian-Jenneri õdedest teeb, peab tähelepanu kogu aeg Kimil olema. „Ta ei lase oma õdedel üldse särada,“ kirjutas üks kommenteerija. „Seega Kourtneyl oli õigus....,“ lausus teine kommenteerija. „Kammoon Kim, las Kendall naudib oma hetke,“ sõnas veel üks Instagrami kasutaja.