Meedias on avaldatud uued fotod 19-aastasest Paxist, kes ei ole antud piltidel mitte üksi, vaid temaga on aega veetmas 20-aastane näitlejanna Carmen Blanchard. Kuigi neiu nimi pole veel väga tuntud, siis Blanchardi nägu peaks olema tuttav seriaali "American Horror Story" fännidele. Pärast hittseriaalis mängimist on ta saanud teha kaasa veel kolmes projektis, kuid on võimalik, et tänu sidemetele Paxiga on Carmeni karjäär hoogu saamas ja näeme teda tulevikus ekraanidel palju sagedamini.

Noortest tehtud paparatsofotodelt ei pruugi kohe arugi saada, et tegemist on maailma ühe kuulsaima staarpaari võsukese ja tema näitlejast pruudiga. Noored armunud olid riietunud väga lihtsalt ja tagasihoidlikult – linnas jalutades sõid nad jäätist ja nautisid teineteise seltskonda. Ühelt fotolt võib aga tunduda, et Carmen ärritus Paxi peale ning kõndis ärritunult noormehest eemale.

Pax uue pruudiga

Nädal enne Paxi jäätisekohtingut Carmeniga tunnistas noormehe ema avalikult, et ta pole viimased kümme aastat tundnud end endana ning kuidas tema kogu elu muutus pärast 26-aastaselt emaks saamist. Spekuleeriti, et Jolie vihjab antud kommentaaridega väidetavalt vägivaldselt ja manipuleerivalt käitunud Pittile.

Lisaks Paxile jagab Jolie Shilohi, Zaharat, Maddoxi, Knoxi ja Vivienne'i 59-aastase Pittiga. Endised abikaasad läksid 2016. aastal lahku ning väidetavalt pole nad siiani jõudnud kokkuleppele oma laste hooldusõiguse osas. Nende lahutus jõustus tänavu jaanuaris.