Reedel ehk kolm nädalat pärast seda, kui lauljanna andis ametlikult lahutuspaberid sisse, said Ariana Grande ja Dalton Gomez viimaks lahutatud. Tegemist oli kiiresti lõpuni jõudnud lahutusega, kuna Arianal ja Daltonil oli detailne abieluvaraleping sõlmitud.

Ariana ja Daltoni kokkuleppe järgi saab kinnisvaramaakler lauljatarilt kopsaka rahasumma. Kokku saab Dalton 1,25 miljonit dollarit maksuvaba tasu Arianalt. Samuti tasub lauljanna oma endise abikaasa advokaadikulud 25 tuhande dollari eest ning paar teeb pooleks ka tasu nende ühise Los Angelese kodu müügitehingust. Nüüdseks ametlikult ekskaasade kokkuleppe on kohtule esitatud, nüüd peab kohtunik vaid sellele oma allkirja andma, et lahutus ametlikuks saaks, kirjutab Complex.

Kuigi paari lahutus on nüüd lõpuni jõudnud, ei läinud Ariana ja Dalton tüliga lahku - ühe lähedase allika sõnul on nende vahel kõik hästi, vahendab Daily Mail. "Ariana ja Daltoni vahel on siiani tugev armastus ja vastastikune lugupidamine teineteise suhtes. Nad tahtsid kindlad olla, et üksteisega käitutakse hästi õigesti," avaldas allikas.

Juulis tuli avalikuks, et Ariana Grande ja Dalton Gomezi lühike abielu on karile jooksnud ja popstaari uueks kaaslaseks on tema kaasnäitleja Ethan Slater (31) filmist "Wicked". Ariana palkas ennast lahutuses esindama advokaat Laura Wasseri, kes on Ameerika Ühendriikides tuntud lahutusadvokaat. Septembri keskel andis Wasser sisse Grande lahutusdokumendid, kus lahutust taotleti "lepitamatute erimeelsuste" tõttu. Popstaari ja tema kinnisvaramaaklerist kallima ametlikuks lahkuminekukuupäevaks oli märgitud 20. veebruar 2023.

Lauljanna ja kinnisvaramaakler hakkasid kohtamas käima 2020. aasta jaanuaris ning nad kihlusid juba sama aasta detsembris. Ariana ja Dalton abiellusid 2021. aasta mais.