Uudishimulike meeste reisisari toob vaatajate ette kõik selle, mida Euroopas naljalt ei leia. Milline on siis see tõeline Ameerika?

Vaata osa siit:

Sarja esimeses osas selgub, miks mehed üldse otsustasid Ameerikasse lennata. Tuleb välja, et nad said inspiratsiooni Hollywoodis karjääri teinud Eesti kuulsaimalt näitlejalt Johann Urbilt, kes kinkis neile raamatu “Kuidas olla ameeriklane“. “Otsustasime siis ära proovida, kui raske see olla saab,“ sõnab Valting, kes koos Zevakiniga esimese peatusena maandub New Yorgis. Miks Andrei peab linna enamasti üksi avastama ning millised sekeldused ootavad neid Chicagos?

Sarja režissöör Sander Allikmäe sõnul on kindlasti tegu tema elu ühe hulljulgeima projektiga. „Kogu meeskond pingutas viimse hetkeni, et saaksime minna kohtadesse, kuhu pole Eesti vaataja varem sattunud. Võib-olla ainult heas Hollywoodi kassahitis,“ sõnab ta.

Liikudes New Yorgist unistuste linna Los Angelesse jäävad teele põnevad kohtumised kohalikega ja paigad, mis on kaunid, kummalised, ohtlikud ja unustamatud. Võimsad masinad ja Monster Truck show, relvad-relvad-relvad, salapärased UFOd ning krokodillide taltsutamine – kõik see ja palju muud mahub 8-osalisse lustakasse reisisarja.

Et tuua teieni võimalikult lai ülevaade ameeriklaste pöörasustest, läbivad Andrei ja Robin päevas keskmiselt 600 kilomeetrit. Võib kindel olla, et teele jääb kirju ja ehe elu värvikate inimestega, kellega Robinil ja Andreil saab olema palju nalja!