Sõbraliku lõõpimise vaimus möödunud üritus tõi välja peamise erinevuse kahe artisti vahel - Gameboy Tetrisel on kohe kindlasti rohkem sõpru. “Vähemalt olen mina sinu sõber,“ lohutas õhtujuht Kristel Aaslaid NOËPi, kuigi tõdes, et Unibet Arenal ta siiski sõbrale lavale laulma toeks minna ei saa. Temal ja teisel õhtujuhul Eleryn Tiitsil on lihtsalt sel ajal niivõrd kiire!

Mõlemad mehed avaldasid ka, kuidas nad lavale minekuks ette valmistavad. Kui NOËPi igapäevarutiini on lisandunud (tema sõnul) igahommikused sada kätekõverdust, sada kõhulihast ja vähemalt sada Red Bulli ning enne laulma hakkamist teeb ta hingamisharjutusi, siis Gameboy Tetrise lähenemine on… patsutamine. “Ma lihtsalt patsutan end läbi,“ näitas ta ette. Nii et kui sindki ootab ees natuke närvesööv katsumus, siis tasub seda nippi proovida!

Gameboy Tetris ehk Pavel Botšarov sõnas, et kui ta saaks valida oma unistuste oponendi, valiks ta selleks muusikahiiu James Browni. NOËP ehk Andres Kõpper apolodeeris sellele mõttele küll tunnustavalt, kuid arvas, et tema pistaks rinda pigem Arnold Schwartzeneggeriga, kes on tema lapsepõlveiidol. “Ja mul oleks vähemalt väike šanss võita!“

Selgus ka, kes on üks sõpradest, kes Tetrisega koos lavale astub - selleks on Villemdrillem. Artist jäi ise küll ka napisõnaliseks, öeldes, et eelistab hoida oma etteaste detailid saladuses. Et teada saada, kuidas Villemdrillem sõbrale appi läheb, tasub sammud 4. novembril seada Unibet Arenale.

Ainulaadne kontseptsioon

Red Bull SoundClash on ainulaadne muusikaline sündmus, mis ületab tavapäraseid live-muusika raame. Artistid astuvad üles kahel vastanduval laval ning võistlus ise kulgeb läbi nelja erineva vooru. Show muutub iga vooruga aina kuumemaks, viies publiku plahvatuslikult põneva finaalini. See on pidu, kus põimuvad omavahel muusika ja loovus ning mis pakub kõigile absoluutselt unustamatu elamuse!

Red Bull SoundClash show algab soojendusega, mille käigus esitavad artistid oma armastatumaid hitte. Esimene voor kannab nime “Cover“, kus mõĺemad artistid saavad ülesandeks esitada oma versioon mõnest tuntud laulust. Teises voorus – “Takeover“ - võetakse ette rivaali laulud ja esitatakse neid oma võtmes. Loo originaalne esitaja alustab ning tema vastane võtab loo poole pealt üle.

Kolmas voor on “Clash“. Algab metsik sõit läbi artistide muusikalise universumi! Kaks legendi panevad proovile oma muusikaliste võimete piirid, muutes oma suurimad hitid eriliseks, jättes kõik kaasaelajad hingetuks.

Finaalis astuvad üles erikülalised, kes võivad määrata duelli saatuse! Kes võidab Red Bull SoundClashi? Võim on publiku käes, sest võistluse võitja valitakse aplausimeetriga!

Piletid Red Bull SoundClashile leiab piiratud koguses Piletitaskus ja saadaval sel nädalal veel soodushinnaga. Üritus toimub Unibet Arena Blackboxis.