Printsessi välimus pakkus kõneainet pärast seda, kui Madeleine külastas World Childhood Foundationi galat, mis toimus esmaspäeval USAs. Rootsi kuningliku perekonna delegatsiooni kuulusid ka Madeleine’i abikaasa Chris O’Neill ja kuninganna Silvia, kes on kõnealuse fondi üheks asutajaks.

Kaamerate ette astus Madeleine tumesinises kleidis, kuid pigem tekitas sotsiaalmeedias hämmeldust tema nägu. Mõnel fotol näeb printsess peaaegu tundmatu välja. Madeleine’i peomeik oli tol õhtul varasemast väga erinev. Nii silmameik, põsekontuur kui ka -puna olid tunduvalt tumedamad kui varem.

„Ta on nii palju muutunud, ma ei tundnud teda üldse ära,“ kirjutab üks kommentaatori Rootsi kuningakoja ametlikul lehel. „Kas see on Madeleine?“ küsib teine.

Rootsi kuninglikud eksperdid spekuleerivad meedias, et Madeleine on võtnud oma uues stiilis mõjutusi Walesi printsess Catherine’ilt . Moeeksperdi sõnul riietus Madeleine Catherine’i lemmikbrändidesse juba mõned kuud tagasi. See paneb tõesti mõtlema, kas Madeleine’il on uus stilist või on ta tõesti hakanud kopeerima Catherine’i moevalikud.

Printess Madeleine abikaasaga 16. oktoobril