35-aastane lauljatar ütles nädalavahetusel Las Vegases toimunud kontserdil publikule, et ta lõpetas alkoholi tarbimise rohkem kui kolm kuud tagasi.

„Ma lõpetasin joomise võib-olla kolm ja pool kuud tagasi. See on igav. Ma mõtlen, et ma olin sõna otseses mõttes borderline alkohoolik päris suure osa oma kahekümnendatest, aga ma igatsen seda nii väga.“ Samuti rääkis Adele, et on loobunud ka kofeiinist.

Ühele fännile, kes avaldas, et oli enne kontserti terve päeva kokteile joonud ütles Adele, et ta tõesti naudiks oma whiskey sour’it. „Ma olen väga, väga kade.“

Märtsis avaldas lauljatar, et oli Covid-19 karantiini ajal üks hommik enne lõunat juba neli pudelit veini ära joonud. Teda on nähtud ka geiklubis joobes peaga lavale tormamas ja postitantsu tegemas.

Augusti lõpus kirjutas The Mirror, et Adele varises lava taga kokku. Hiljem viitas ta, et abilised pidid ta otsesõnu põrandalt üles korjama. Ta on ise avalikult välja öelnud, et teda kimbutab ishias.

Ishias ehk istmikunärvivalu ning sellega koos nimmevalu on inimkonna igivana probleem, vahendab kliinik.ee. Ishias pole omaette diagnoos, vaid pigem vaevuste ja sümptomite kogum ning üldine mõiste, tähistamaks igasugust nimmepiirkonnas esinevat ja/või jalga kiirguvat valu.

Adele`i kontserdimaraton Las Vegases kestab praegu seisuga novembrini välja. Ta astub üles kaks korda nädalas.