Cool D, kodanikunimega Priit Kolsar meenutab noorusaega: „Elu esimesed värvikamad mälestused pärinevad „Tartu Muusikapäevad“ nimeliselt festivalilt. Olin siis üsna noor ja kõikidele kontsertidele ei pääsenud, aga mäletan selgelt kuidas Tartu raekoja platsil sai plakatile Gunnar Grapsilt autogrammi küsitud. GGG ja UltimaThule lived meenuvadki neist aegadest enim“ Lisaks sellele meenub Priidule Eestis toimunud festivalidest ikka Rock Summer. „See oli megafestival sellisel ajal ning võttes arvesse tol hetkel maailmakuulsate artistide nimekirja, kes kõik siia esinema jõudsid. Õnnestus endalgi seal ühel vähem tähtsamal laval üles astuda enne, kui see festival lõppes.“

„Kui valiksin ise kellegi, keda vaatama läheksin, siis ilmselt Guns´n´Roses, kuigi nad olid Tallinnas just mitte väga ammu. Teisigi selle ajastu rokkareid kuulaks küll. Ja muidugi hiphopi staare nagu Snoop Dogg või Dr Dre oleks laval tore näha. Kahjuks paljud muusikud pole enam elavate kirjas, keda võiks ka veel kuulata. Õnneks sai omal ajal Michael Jackson Tallinnas ära nähtud ja isegi James Brown“ räägib Priit.

Retroland 2023 on ainus sellelaadne festival, kus Cool D lähiajal üles astub ning kutsub kõiki kaasa elama, lisaks talle vallutavad Retrolandi lava Terminaator, Anne Veski, Nancy, East 17, Alice Deejay ning Sven Arusoo ja Andres Puusepp. Kohapeal saab nautida tõeliselt ajastutruud õhtut, mängida retro mänge ja süüa retroburksi.