Rein Rannap, kes vaevu nädala eest tähistas suurte autorikontsertidega oma ümmargust sünnipäeva, tuleb välja juba järgmise ettevõtmisega: tema uue plaadi esitluskontsert leiab aset 28. oktoobril, Tallinna Kinomajas. Piletid Piletilevis.

Esitluskontserdil musitseerib Rannap viiel naturaalsel ja ühel elektrilisel klahvpillil.

Pillid esitluskontserdi laval on: klaver, ettevalmistatud ehk prepareeritud klaver, tšelesta, klavessiin, harmoonium ja süntesaator. Prepareeritud klaveri sisemus - kõik, mis on keelte vahele pandud ja mis seal toimub, on kenasti jälgitav ekraanilt.

Kuivõrd isegi Rannapil jätkub käsi korraga vaid ühe-kahe pilli jaoks, siis juba mängitud helide taasesitamisel on abiks luuper ja arvuti. Need luubid (inglise keeles „loop“ - aas või silmus) ehk korduvad motiivid ongi kui ajakangasse kootud sõlmed. Sellest ka plaadi pealkiri – „Ajasõlmed“.

Enamiku plaadi lugudest kirjutas Rannap eelmise aasta suvetuuriks „Klaver tuleb külla 25“. Nüüdseks on neid edasi arendatud ja lisatud uusi pille ning helikihte.

Esitluskontserdil saab osta albumit nii CD kui vinüüli kujul, samuti Rannapi varasemaid plaate, ning loomulikult võtta neile pärast kontserti kunstikult autogrammi.