Tondiraba Jäähall muutub vaid üheks õhtuks tõeliseks retromaaks, kus lisaks parimatele retroartistidele nii piiri tagant kui Eestist saab mängida ka retromänge, süüa retroburksi ja juua retrojooke.

Kroonika käis retropeo toimumispaika päev enne sündmust uudistamas ja uuris korraldajatelt Andres Puusepalt ja Indrek Sarrapilt, kuidas lava ülespaneku ja muude toimetustega läheb. „Me oleme graafikus. Eile terve pika päeva oleme siin Tondirabas olnud, täna teine pikk päev otsa. Homme ka veel pikk päev, et õhtuks saaksid ikkagi inimesed kenasti siia sisse tulla,“ sõnas Puusepp lavaehitust kommenteerides.

Homseks peoks on meestel juba vaim valmis. „Meil on kogu aeg vaim valmis. Meil on juba kaks kuud vaim valmis. Ma arvan, et tuleb äge pidu. Kutsume kõiki kohale!“ lausus Sarrap.

Sel aastal astuvad lisaks kodumaistele tähtedele Anne Veskile, Terminaatorile, Cool D-le ja Nancyle lavale ka Inglismaalt ja Hollandist pärit retrosuperstaarid East 17 ja Alice Deejay. Spetsiaalse retrosetiga astub vaid ühel õhtul üles DJ Andres Puusepp, retrodiskot teeb Sven Arusoo.

Pileteid saab soetada Piletitaskust. Tondiraba Jäähalli uksed avatakse homme kell 18.00 ja Retrolandile lükatakse hoog sisse kell 19.00.