Kui Helenit kohtab üsna sageli seltskonnaüritustel ja ta on aktiivne sotsiaalmeedias, siis Rene eelistab hoida varju. „Me pole kunagi püüdnud otseselt oma suhet varjata, aga meie ühine otsus on, et me suhtest ajakirjanduses ei räägi. Ma ei jaga ka sotsiaalmeedias midagi oma partneri kohta, sest ta ei ole avaliku elu tegelane. Me vastastikku austame teineteise vajadusi - tema seda, et mina soovin mõnel üritusel koos käia, ja mina seda, et tema ei soovi nõnda pildis olla nagu mina,“ selgitas Helen värskes usutluses.

Veel rääkis lauljanna lapsesaamise otsusest lähemalt. Helen avaldas, et tema jaoks pole lapse saamine olnud kunagi omaette eesmärk. „Olen soovinud alati emaks saada, aga ainult juhul, kui mul on turvaline ja kindel suhe, kuhu laps saada. Siit ka põhjus, miks me saame oma esimese lapse alles nüüd, kolmekümnendate keskpaigas. Meie mõlema jaoks on lapse saamine olnud väga teadlik otsus,“ sõnas Helen.

Ta tunneb, et Rene pakub talle palju head. „Olles nüüdseks neli ja pool aastat suhtes olnud ja nähes, et suhe saab päriselt muutuda ajas paremaks, sügavamaks, lähedasemaks ning pakkuda tõelist hingerahu, tean: olen teinud väga õige valiku. Minu elukaaslane on tõesti mu unistuste mees, sest mu unistuste mees on see, kellele saan loota, kes päriselt on valmis suhtesse panustama, võtma vastutust ning vajadusel tegema ebamugavaid muutusi, et paarisuhe saaks areneda ja kasvada,“ tõdes lauljanna.

„Hindan väga, et mu elukaaslane on tahtnud mind sügavuti tundma õppida, võtnud vastu mind minu traumade ja kogu pagasiga, mis alati ei tee elu kergemaks, ja loomulikult pakun ka mina sama. Ja see on maailma kõige parem tunne! Teada, et mu partner armastab mind hoolimata minu vigadest, tervikuna, täpselt sellisena nagu olen, isegi mu kõige halvematel päevadel. Pluss nali naljaks, aga naised kellel on koduloomad, tähelepanek teile - see, mis suhe on mehel teie loomaga, näitab päris palju ära mehe karakteri kohta. Mitte et ainult selle põhjal, kuidas mees su kassiga läbi saab, peaks tegema otsuse, et temast saab mu laste isa, aga midagi saab siit välja lugeda. Ma vaatan oma meest ja kasse, harras naeratus näol, ja tean, et temast saab suurepärane isa,“ ütles Helen Adamson veel.

Loe Heleni mõtteid oma elukaaslase ja lapseootuse kohta edasi SIIT!

Jaga
Kommentaarid