„USA. Tere, uus kodu,“ kirjutas Venemaa riigipea Vladimir Putini üks kunagisi lemmiknäitlejaid Panin enda blogis. 46-aastane näitleja teatas, et kavatseb esialgu elada San Fransiscos ja seejärel kolida Los Angelesse, vahendab venekeelne Delfi.

Paninil on teatavasti kinnisvara ka Hispaanias, kuid veel pole teada, kas ta kavatseb selle maha müüa.

Kroonika kajastas septembri alguses, et Tallinnas kinni peetud näitleja Aleksei Panin tuli Eestisse Jõhvis peetud sõjavastasele filmifestivalile, kuid tal ei õnnestunud õigel ajal Eestist lahkuda – sattus jooma.

Kokku kaotas Panin umbes viis lennupiletit. Eestis veedetud aja jooksul jõudis ta lõhkuda ühe naise majaklaasi, jätta pandiks enda Hispaania dokumendid, kaotada pangakaardi ja kakelda striptiisklubis. Pärast neid sekeldusi viidi Panin kainestusmajja.

Panin on aastate jooksul korduvalt osalenud skandaalides. Näiteks korraldas ta 2013. aastal Venemaal Tuapse linnas ühes hotellis kakluse ning pärast seda algatati tema vastu kriminaalasi. 2019. aastal sai avalikuks, et Panin võgneb liiklusrikkumiste tõttu üle 3 miljoni rubla. 2018. aastal oli temalt tasumata trahvide tõttu konfiskeeritud BMW.

Panin on varem teinud Ukraina-vastaseid avaldusi ja nõudnud Ukraina „ühendamist“ Venemaaga. Ta rõõmustas selle üle, kui Krimm 2014. aastal annekteeriti, ning tema sõnul pidanuks Venemaa laiendama oma piire Odessani. 2015. aastal peeti Panin Odessas kinni ja tal kästi oma Ukraina-vastaste avalduste pärast vabandust paluda.