Piletid müüdi läbi Baltikumi kohta rekordkiirusel ning see tõestab taaskord, et meie regioonis on maailma tippartistide järele nõudlus suurem kui pakkumine. Seetõttu tasub soovijail alati piletid esimesel võimalusel ära osta.

Täname piletiostjaid suurepärase vastuvõtu eest ning ootame nüüd koos elevusega unikaalset võimalust näha Ed Sheeranit augustis Kaunases.

Kontsert on osa Ed Sheerani rekordilisest „+ – = ÷ x“ tuurist (The Mathematics Tour) ning toimub unikaalsel 360-kraadisel laval.

Tõotab tulla tõeliselt maagiline õhtu Ed Sheerani suurimate hittide ning südamlike ballaadidega, mis on hinge läinud miljonitele fännidele üle kogu maailma. Tema unikaalne segu popmuusikast ja akustilistest meloodiatest kombineerituna siirate laulutekstidega jätkab igas eas inimeste kõnetamist.

Fännid, kes said Leedu kontserdle piletid, võivad oodata unustamatut õhtut, sest Ed Sheerani kontserdid on tuntud oma energia, emotsionaalsuse ja publikukontakti poolest. Välja müüdud kontsert vaid kinnitab publiku palavat armastust Sheerani vastu.

Lisaks Sheeranile astub lavale ka Briti laulja Calum Scott ning on üsna tõenäoline, et ta ei jää ainsaks külalisesinejaks.