Madonna esines laupäeva õhtul Stockholmis enda maailmaturnee „The Celebration Tour“ raames ja andis Tele2 Arenal vägeva mitmetunnise kontserdi, vahendab Aftonbladet. Päev hiljem tegi ta enda Instagrami storysse tänupostituse, kus kirjutas: „Ainult 10-d skoorilaual. Aitäh, Stockholm!“.

Asja tegi aga fännide jaoks segaseks tõik, et postitusse oli lisatud hulk Taani lippe ja südame emotikon. Paistab, et Madonna või tema meeskond ajas kahe riigi lipud sassi. Nimelt esines ta mõned päevad enne Stockholmi kontserti Kopenhaagenis. Seal sai ta kriitikutelt väga karme hinnanguid enda esinemise kohta.

Madonna postitus läks muidugi sotsiaalmeedias ringlema ja fännid avaldasid imestust, et kuidas sai selline eksimus tema meeskonna poolt tulla.

Praeguseks hetkeks on Madonna postitustes Taani lipp asendatud Rootsi omaga.

Madonna viimane tuur on olnud suure avalikkuse tähelepanu all, kuna pikka aega polnud selge, kas sellega saab lõpuni minna. Maailmakuulus lauljatar kannatas suvel tugeva infektsiooni käes ja ta viidi isegi raskes seisundis haiglasse. Madonna on intervjuudes rääkinud, et ta arvas, et tema elunatuke on otsakorral. Siiski õnnestus tal paari nädalaga olukorrast täiesti tervena välja tulla.