Reedel avaldas Kim Kardashian oma riidefirma Skimsi Instagrami kontol uue toote turule jõudmise ja väikese reklaamvideo, kus uuendusmeelset rinnahoidjat lähemalt kommenteeris. Videos on näha, kuidas Kardashian teeb arvuti taga targalt tööd ja räägib samal ajal keskkonnaprobleemidest, mis maailma kimbutavad. „Maa temperatuur muutub kuumemaks ja kuumemaks, merevee tase tõuseb ja jäämäed sulavad,“ räägib tõsielustaar uut rinnahoidjat reklaamides ja lisab, et kuigi tema pole teadlane, saab igaüks teha oma osa probleemi lahendamiseks.

Seetõttu ongi Kardashiani pesubränd välja tulnud rinnahoidjaga, kus on kunstnibud. „Ma tutvustan teile uhiuusi rinnahoidjad sisseehitatud nibudega – et sa näeksid alati välja, nagu sul oleks külm, olenemata sellest, kui soe on,“ lubab Kim toodet kirjeldades.

Postituses toob Kim välja, et Skims toetab keskkonnamurede lahendamist, olles investeerinud süsiniku vähendamisesse atmosfäärist. Uue rinnahoidja müügist plaanib Skims annetada 10 protsenti ülemaailmsele võrgustikule, kus tuhanded inimesed ja organisatsioonid teevad koostööd, et planeeti aidata. Uut ja revolutsioonilist rinnahoidjat saab osta alates homsest ja selle eest tuleb välja käia ligikaudu 59 eurot.

Sotsiaalmeedias tekitas uus rinnahoidja aga kahetisi reaktsioone. „Ma arvasin, et see on nali...“ mõlgutas üks Instagrami kasutaja oma mõtteid. „Tundus, et see võiks olla aprillinali, aga praegu on oktoober,“ oli järgmine inimene värskest tootest segaduses. „Imelik on kasutada kliimakriisi turundustaktikana,“ pani kolmas kasutaja Kimi paika. „See peab olema maailma rumalaim toode eales,“ arvas veel üks kommenteerija.

Samas kiideti Kimi uue rinnahoidja eest – seda pidid eriti hindama naised, kes on rinnavähist taastumas ja tahavad oma enesehinnangut tõsta.