Erna Husko soojamaapuhkus kestis sotsiaalmeedia järgi paar nädalat ja selle aja jooksul suutis ta Instagramis jagada mitmeid kuumi kaadreid nii endast kui ka Dubai päikselisest ilmast. Esimesed tulised kaadrid rannas päikest püüdvast Ernast jõudsid sotsiaalmeediasse juba oktoobri keskel.

Fotol poseerib Erna kõhuli päevitades ning päikesekiirekesed rulluvad kaunilt üle tema tuharate. Seljas on tal mustad bikiinid, mis kujutlusvõime piire testivad. „Vaba päev“ kirjutas ta toona oma postituse juurde. Fännid kiitsid kuumad kaadrid heaks ja jätsid Erna postituse alla üle 21 tuhande meeldimise.

Järgmised tulised klõpsud, kus Erna bikiinides poseerib, jõudsid tema Instagrami jälgijateni eelmise nädala keskel. Fotodel on tal seljas punased bikiinid ja tema blondid kiharad lehvivad tuules. Bikiinipiltide vahele on ära eksinud ka mõned kaadrid päikeseloojangust ja merelainetest, kuid enamasti saab postituses siiski Erna kurvikat keha näha. „Päevad jahil = tasuta föönisoeng nädalaks,“ kirjutas kurvikas staar oma postituse juurde ja lisas, et tegemist on just sellise puhkusega, millest ta oli puudust tundnud.

Kõnealune postitus tekitas Erna jälgijates palju kõmu. Esimese asjana võeti ette fitnessikaunitari keha. „On need päris?“ uuris üks kommenteerija ja viitas sellega Erna rindadele. „Tunnistan, et suumisin pilte,“ kirjutas teine. „“Rannavalvesse“ kandideerimine võib hästi minna,“ soovitas järgmine Instagrami kasutaja. Veel sõnati kommentaariumis, et tegemist on väga kuumade piltidega. Antud bikiinipiltide seeria kogus Erna jälgijatelt üle 16 000 meeldimise.