„Ta ärkas sel hommikul minust varem ja läks sohva peale lesima. Kõndisin temast korduvalt mööda, tal olid prillid ees ja käsi telefoni hoidmise asendis,“ meenutab Kristi ja tõdeb, et imelik oligi just see, et muidu kerge unega Jan tema ja laste hommikuse askeldamise peale ei virgunudki.

Naise sõnul lahkus Jan viisil, mida paljud meist ehk salamisi soovinud on - jääda kodus magama ega enam kunagi ärgata. Lahkamine tuvastas aju- ja kopsuturse tagajärjel tekkinud südamerikke.

„Lõputu teadmatus ja stress viib inimelude kaotuseni. Jää hüvasti, mu kallis abikaasa. Mu süda ja hing ei võta seda veel vastu, ma jään sind igatsema,“ kirjutas Kristi Loigo 16. oktoobril sotsiaalmeedias.

24. oktoobril jagas Kristi fotot peielauast. „Minu armastus,“ kirjutas naine toona. Päev varem oleks Jan tähistanud oma 46. sünnipäeva.

Kristi ja Jan on rääkinud, et tajusid juba esimesel kohtumisel, et on kokku loodud. Nad pandi paari 10. mail 2019. aastal Liu rannas Pärnumaal. Pulmapidu sadakonna kutsutud külalisega peeti Ojako puhkekeskuses, mis oli noorpaari soovil ehitud punaste ja valgete roosidega.

Jaga
Kommentaarid