Üks populaarsemaid ja tõhusamaid viise selleks on boonuste kasutamine. Kasiinod väidavad sageli, et sellised boonused aitavad mängijatel oma võiduvõimalusi suurendada. On see tõesti nii?

Millised on kasiinoboonuste hüved?

Veebikasiinod kasutavad boonuseid, mis on mitmesuguse kuju ja vormiga, alates tervitusboonustest ja tasuta keerutustest slotimasinatel kuni raha-tagasi-pakkumisteni. Tavaliselt on need kampaaniad mõeldud selleks, et anda mängijatele lisavahendeid, pakkudes neile veelgi rohkem võimalusi võita.

Online-kasiino boonuste kasutamiseks peavad mängijad tavaliselt looma kasiinos konto, oma isiku tuvastama ja seejärel tegema esimese sissemakse. Seejärel lisatakse boonusfond nende kontole, mis on seejärel kasutamiseks valmis. See annab mängijatele võimaluse parandada oma mängukogemust, kuid tasub meeles pidada, et boonused pole garanteeritud tee võitude juurde ja nendega kaasnevad ka oma riskid ning tingimused.

Boonustega seotud riskid

Kõik pole päris nii lihtne, kui esmapilgul tundub. Enne boonuste kasutamist võta hetk, et mõista, kuidas need toimivad, sealhulgas loe hoolikalt tingimusi, kuna need kirjeldavad kõiki läbimängimisnõudeid, mängupiiranguid ja kehtivaid ajalimiite. Näiteks võib sajaprotsendiline tervitusboonus mängija esimesel sissemaksel kahekordistada panustatava rahasumma juba enne, kui mängu üldse alustatakse. See julgustab omakorda aga mängijaid kulutama suuremaid rahasummasid sissemakseteks, muutes inimesed raha kulutamise suhtes vähem ettevaatlikuks.

Läbimängimisnõuded määravad teatud arvu kordi, kui mängija peab boonuse summa läbi mängima, enne kui ta saab võidud välja võtta. Näiteks 100-eurone boonus koos 30-kordse läbimängimisnõudega tähendaks, et mängija panustaks enne raha väljavõtmist kokku 3000 eurot.

Sellised mängupiirangud raskendavad mängijatel boonuse muutmist reaalseks, väljavõetavaks rahaks. Mõnel juhul võivad mängijad leida, et nad kulutavad nõuete täitmiseks rohkem raha, kui konkreetne kasiino boonus tegelikult väärt on. Need nõuded on kehtestatud ka selleks, et mängijad muuta kasiino lojaalseteks klientideks. See võib aga omakorda suurendada hasartmängusõltuvuse riski. Kasiinode puhul on tegemist siiski äriga, mis tähendab, et enamasti võidab ikkagi maja.

Lisaks võivad erinevatele mängudele samuti rakenduda erinevad tingimused. Mängijad peavad olema nendest piirangutest teadlikud ja valima oma mängud hoolikalt, et maksimeerida oma võimalusi boonuse rahaks konverteerimiseks.

Olgu tegemist virtuaalse või tavalise kasiinoga, kui tunned, et kulutad kasiinos rohkem aega ja raha, kui peaksid, on Eestis palju asutusi, mis pakuvad abi hasartmängusõltuvuse korral.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid