Vergaga postitas oma 31,7 miljonile Instagrami jälgijale nautimiseks foto, mis on tehtud 1990ndatel, kui ta veel modellina tegutses. Pildil on ta seljaga, jalas valged stringid, kaelas kett. Näitlejanna paistab pildil olevat topless ja nautimas kuuma Miami päikest.

Postituse juurde lisatud tekstist aga selgus, et tegemist on väikest viisi reklaamiga. „Põhjus, miks ma nüüd 51-aastasena olen Transforma usklik kasutaja. Kõik need aastad päikese käes kaitsmata olemist,“ kirjutas ta Instagramis ja tegi sellega reklaami ettevõtte Toty päikesekaitsekreemile.

Näitlejanna fännid läksid aga kuumast kaadrist pöördesse. Nad kiitsid Sofia suurepärast figuuri ja tema head vormi. „Sa näed välja taevalik! Vau! Armas, lihtsalt armas!“ kallas üks fänn modelli kiitustega üle. „Sa näed imeliselt hea välja!“ lausus järgmine kommenteerija. „Sa oskad ikka Colombia naisi esindada,“ tõdes kolmas. Ligi 790 tuhat fänni jättis Vergara kuumale kaadrile oma meeldimise.

Leidus ka tõredaimad kommenteerijaid, kes sõnasid, et naine peaks jääma ikkagi väärikamaks. „Ma ei mõista sellist riietumisvalikut,“ lausus üks taolise mõtteviisiga fänn. „Sa oled ilus ja talendikas, aga näita noortele naistele eneseväärtust,“ kirjutas teine kommenteerija.