„Eks väga paljud inimesed saavad mõjutusi kohtunikelt. Kaks saadet järjest ei tulnud mul nii hästi välja kui teistel. Kohtunike sõnad lähevad inimestele, kes muusikavaldkonnas võib-olla nii eksperdid ei ole, ilmselgelt korda,“ avaldas noor kooliõpetaja põhjuse, mis talle sel korral saatuslikuks sai.

Kuidas jäi Robert rahule kõigi oma „Eesti otsib superstaari“ etteastetega? Kuidas jääb ta superstaarisaadet meenutama?

Vaata pikemalt videost!

Reesar oli kohtunikelt korduvalt karmi kriitikat saanud. „Eks ma siis laulsin kehvemini kui teised. Ma ei tea, kas nii otse näkku oleks ikka pidanud ütlema,“ tõdes kooliõpetaja, kellele jäävad kohtunike sõnad hinge kripeldama.

Loodusainete õpetajat ootavad nüüd ees palju kooliasju. „Ma ei tea, kas homme kooli lähen. Pean ütlema, et ma pole kogu selle staarisaate perioodi jooksul kooli tunniplaani vaadanudki, sest olin nii kaua eemal olnud. Ma isegi ei tea, millal mul tunnid algavad. Väga piinlik. Kui Rocca al Mare Kool mind vaatab, siis palun vabandust.“

Robert lubas, et muusikast ta ei loobu. „Ma ei taha aktuse laulikuks saada. Tahan suuremaid asju teha. Pean natuke mõtlema selle üle, et mida tegema peaksin. Ja siis hakkan vaikselt vaatama, mis see minu rada olla võiks,“ ütles ta.

Jaga
Kommentaarid