Pootsmann, kes on küll juba kogenud saatejuht, kuid kellele oli staarisaadet juhtida esimene kord, rääkis pärast ülekannet Kroonikale, et hinnangut tema saatejuhtimisele tuleks küsida ilmselt televaatajalt. „Aga igatahes siin tagasi oli olla väga-väga äge,“ ütles ise 2015. aastal „Eesti otsib superstaari“ saate võitnud Pootsmann.

Saatesse jõudmise teekond oli Pootsmanni sõnul aga suhteliselt kiire ja ärev. „Peaprodutsent [Kaupo Karelson] helistas mõned tunnid enne otse-eetrit, mina olin ilusti Kopli trammis, otsisin kohta lõuna söömiseks. Sõitsin siis teistpidi tagasi siia Lasnamäele [TV3 stuudiosse]. Kõik käis väga kiirelt ja lihtsalt,“ rääkis Pootsmann.

Armastatud laulja ja saatejuht käis enda sõnutsi kodust läbi, võttis sealt ülikonna ja sussid ning asus siis stuudios vaid mõned tunnid enne otse-eetrit tekste uurima.

Vaata rohkem videost, mida Pootsmann enda saatejuhtimistest ja staarisaatest arvab!

Kroonika kajastas pühapäeval, et juba neljandat hooaega järjest „Eesti otsib superstaari“ juhtiv Karl-Erik Taukar jäi viimasest saatest ootamatult eemale.

TV3 poolt välja saadetud pressiteatest selgus, et otsesaadet asub juhtima teine staarisaate kasvandik Jüri Pootsmann. „Karl-Erik Taukar ei juhi tänast saadet tervislikel põhjustel,“ seisis teates.

Eestis pole arvatavasti teist meeslauljat, kes saaks Taukarit lihtsamini asendada kui Pootsmann. On temagi viimastel aastatel juhtinud näiteks saateid „Tantsud tähtedega“ ja „Salalaul“ ning olnud „Eesti Laulu“ eetris green room’i reporteri rollis. Igapäevaselt juhib ta raadiosaateid Power Hit Radios.