Raadio Star FMi hommikuprogrammi väisasid täna hommikul muusik Marek Sadam, kes on välja tulnud uue luuleraamatuga, ning Anett Pero. Lisaks muusikale arutati koos saatejuhtide Pille Minevi, Jürgen Pärnsalu ja Andres Puusepaga ka muusikute laste üle.

Minev uuris Sadamalt, kas tema lapsed on isa eeskujul sukeldumas laulumaailma. Kui Marek on ühe loo sees juba oma tütre häält saanud kuulda, siis pojaga tal seda kogemust veel ei ole. „Mina mõtlen, et oleks tore kui ta tuleks parem kui ta isa. Ja ma olen mõtelnud seda, et isegi, kui temast saaks näiteks korvpallur või treial või oleks inimene, kes on selline asjalik inimene,“ sõnas muusik ja soovis, et tema lapsest tuleks korralik inimene.

Treiali ametist rääkides uuris Minev, kust peaks Sadama poeg vajalikud oskused omandama. „Ma arvan, et isadelt saavad lapsed omajagu kasvatust, aga eks need geenid ka mõjuvad,“ sõnas ta.

Kroonika kirjutas Marek Sadama lastest tänavu juulis lähemalt. Möödunud aasta 2. augustil sai muusik oma kommunikatsioonijuhist elukaaslase Gerly Kedelaukiga pisitütre vanemateks. Tütar Geterly oli aga vaid kahekuune, kui Marek pettis oma elukaaslast, ja selle aasta 8. juulil tõi pisipõnni ilmale mehe ammune südamedaam Anna-Maria Valliveere.

Tollal Marek oma uue lapse sündi kommenteerida ei soovinud. Ta saatis vaid lakoonilise lause: „Ma ei soovi enda eraelu jagada ja need, kes tahavad minu kohta midagi teada, tulgu minu kontsertidele.“

Loe Marek Sadama topeltelu elamisest edasi SIIT.