Marta Lotta jäi kahe viimase sekka seisma ja ei suutnud uskuda, et see üldse võimalik on. „Hõljun siiani pilvedel ja saan aru, et see on tegelikult kõigest saade,“ üritas Marta Lotta jääda positiivseks, et tegemist pole kindlasti tema teekonna lõpuga muusikamaailmas.

Küsimuse peale, mida Marta Lotta arvab, miks televaataja tema poolt piisavalt ei hääletanud, tunnistas noor lauljanna, et tal on üks teooria. „Kuna ma ei ole kordagi ohukolmnurgas käinud ja olen tugev osaleja olnud, siis hääletajad tundsid, et võib-olla siis ei ole vaja seda lisakõnet teha. See ei ole ainult tugevate lauljate võistlus, siin loeb ikkagi väga palju muud ka,“ arvas Marta Lotta.

„Eesti otsib superstaari“ viiendas finaalsaates tuli võistlejail esitada juba kaks lugu – üks neist oli muusikalihitt ja teine hiphop-stiilis lugu. Marta Lottale viimaseks jäänud saates esitas ta muusikalist „Hüljatud“ pärit lugu „Ihuüksi“. Marta Lotta pühendas oma esituse varalahkunud isale. Lauljanna tunnistas, et just viies finaalsaade pakkus talle kõige enam pinget. „See teine lugu eriti, ka harjutades lahistasin peaaegu iga kord nutta. Mul oli sellel nädalal väga-väga suur ärevus, et selle kõigega hakkama saada.“

Suve lõpus leidis Marta Lotta tee Ithaka Maria juurde, kelle käe all harjutas noor lauljanna laulmist. „Ma vist ei julge talle täna helistada... Viimati nägime temaga neljapäeval laulutunnis. Ta juba siis nuttis selle laululoo pärast,“ avaldas laulja, et Ithakale tuleb Marta Lotta superstaarisaatest välja langemine ilmselt samuti šokina.

Mida „Eesti otsib superstaari“ saade on Marta Lottale õpetanud? Millega Marta Lotta tegeleb pärast superstaarisaate lõppu? Vaata lähemalt videost!

Jaga
Kommentaarid