Kourtney Kardashiani viimane rasedus möödus keeruliselt, kuid nüüd on tema, Travis ja poisipõnn, kelle arvatav nimi on Rocky, jõudnud õnnelikult ja turvaliselt koju. Neljandat korda emaks saanud Kourtney aga avasüli kõiki katsikukülalisi vastu ei võta ja on kehtestanud oma pereliikmetele ja sõpradele range põhimõtte: beebiga on oodatud tutvuma ainult kutsutud külalised.

Ameerika Ühendriikide meedia andmetel ei ole Kourtney õde ja Kardashianite-Jennerite kuulsaim liige Kim Kardashian isegi veel oma väikseima õepojaga tutvunud. „Kourtney tutvustab oma uut beebit oma perekonnale kutsumise põhimõttel. Tema ja Travis on öelnud, et nad võtavad aega, et oma kärgperega harjuda ja et Kourtney saaks puhata. Siis plaanivad nad kutsuda oma pereliikmeid individuaalselt,“ avaldas üks tõsielustaari perekonnaasju tundev allikas.

Veel sõnas ta, et peamine jututeema olla see, millal Kim saab väikese Rockyga kohtuda. „Ilmselgelt on Kris Jenner esimene, aga kes saab teisena kutse?“ mõtiskles allikas.

Kutsete põhimõte peituvat Kourtney soovis oma poja tervist hoida. „Ta ütles, et see on pisikute pärast – ta tahab beebit kaitsta ega soovi tema tervisega riskida,“ avaldas allikas.

Kourtney ja Travis saabusid poisipõnniga koju eelmisel nädalal pärast seda, kui nad veetsid mõned päevad Californias Cedars-Sinai haiglas. Väidetavasti sündis poisipõnn Rocky novembri esimesel nädalal. Ametlikult ei ole ei Kourtney ega ka Travis lapse sündi kinnitanud, nime avaldanud ega esimest pilti jaganud, vahendab The Sun.

Kourtneyl on varasemast suhtest Scott Disickuga lapsed Mason, Penelope ja Reign. Travis oli varem abielus Shanna Moakleriga ning sellest abielust sündisid lapsed Alabama ja Landon.