Laupäeva õhtul Los Angeleses aset leidnud pidu meelitas kohale rohkem A-klassi staare kui isegi auhinnagalad. DiCapriot olid tulnud õnnitlema Beyonce, Lady Gaga, Kim Kardashian, Salma Hayek, Jay-Z ja paljud teised maailmakuulsad staarid.

Kuna tegemist oli niivõrd tähtsate külalistega, oli pidu rangelt mõeldud ainult inimestele, kellel olid kutsed. Oma õnne tuli proovima aga „Titanicu“ staari endine pruut Victoria Lamas, kes jäeti ukse taha.

Hollywoodis enda võimalust ootav 24-aastane naine, kelle isa on näitleja Lorenzo Lamas ja ema on endine modell Shauna Sand, oli endise peigmehe peo jaoks selga pannud pitsist kostüümi ning musta pintsaku. Seksikast riietusest aga ei piisanud selleks, et peole sisse pääseda. Seda, kuidas Lamas ukselt tagasi saadetakse ning ta telefonikõnesid tegema hakkas, pildistasid kümned paparatsod.

DiCaprio ja Lamas käisid kohtingutel 2022. aasta lõpus. Samal ajal pandi näitlejat paari ka supermodell Gigi Hadidiga, kuid kumbki osapool ei kinnitanud, et nende vahel oli toona midagi enamat kui sõprus. Hetkel on DiCaprio koos Itaalia modelli Vittoria Cerettiga, kes väisas samuti näitleja suurt sünnipäevapidu.