Aeg lendab, aga veel kiiremini kasvavad lapsed. Galkin jagas oma Instagramis kaunist kaadrit tütar Lizast, kes oleks justkui märkamatult nii suureks sirgunud.

Möödunud septembrikuu täitus Lizal ja Garril kümnes eluaasta ning võib vaid arvata, kui palju uut ja huvitavat kaksikud maailma kohta iga päev tundma õppivad.

Pärast seda, kui Pugatšova ja Galkin Iisraelist sõja tõttu ära kolisid, ostsid nad luksuskorteri Küprosele, kus nad väidetavalt edaspidi elama hakkavad.

Näiteks teatas Galkin 19. oktoobril, et ta on lahkunud nende uuelt kodumaalt ja sõitnud Küprosele. Siiski polevat tema lahkumise taga olnud alanud sõda, vaid koomik alustas uut turneed.

Pugatšova ja Galkin, kes on juba aastaid elanud suure osa oma ajast välismaal, otsustasid Venemaalt lahkuda pärast Ukraina sõja algust. Galkin on korduvalt avalikult kritiseerinud Vladimir Putinit ja tema režiimi otsust alustada sõda. Seetõttu on Galkinist ilmunud Vene meedias lugematu arv kriitilisi artikleid, millest suur osa on puudutanud ka tema ja Pugatšova abielu. Näiteks on mitmes idanaabrite väljaandes ilmunud spekuleerivaid artikleid koomiku seksuaalse orientatsiooni kohta.

Jaga
Kommentaarid