Kuigi Marile ei mõju praegune pime aeg rusuvalt, pole depressioon talle võõras. „Kui mu õde Kristi meie hulgast möödunud aasta jaanuarikuus lahkus, langesin depressiooni. Keegi ei andnud mulle aega, et mine ja nuta paar päeva või võta aega endale. Läksin sellest raskusest jõuga läbi ja hoidsin end pidevalt tegevuses,“ avab Mari end.

2022. aastal tuli Maril üle elada väga valus elumuutus – jaanuari algul lahkus pärast rasket haigust tema kaksikõde Kristi. Mari rääkis sama aasta maikuus „Hommik Anuga“ saates, et mõlemad kaksikõed üritasid elada võimalikult tervislikult, kuid paraku diagnoositi Kristi Ojasaarel kopsuvähk. „Kahjuks arstid ütlesid ka, et lihtsalt väga suur ebaõnn – neljas staadium ja et see nii läks,“ rääkis Mari toona.

„Proovisime anda parima, et seda saaks ravida, aga meil ei õnnestunud,“ tunnistas naine. Mari jäi samaaegselt ka beebiootele, mistõttu on aasta olnud tema jaoks väga emotsionaalne.

Ta ütles, et leinaga on aidanud toime tulla kolm asja. „Need asjad peab leidma enda jaoks, mis viivad edasi,“ rääkis Mari. „Üks on kindlasti minu inimesed – mu pere, mu lapsed. Mõnikord mõtleme, et me hoiame oma lapsi, aga tegelikult hoiavad lapsed meid palju rohkem.“ Ühtlasi on teda aidanud ka joonistamine ning looduses viibimine.

Ettevõtja Jesper Parve ja kunstnik Mari Ojasaar-Parve sõudsid möödunud aasta juulikuus abieluranda. Paaril on kolm last: pojad Aaron Troy, Thor Ragnar ning tütar Maria Luna.

Jaga
Kommentaarid