Teisipäeval avaldas Jenner oma Instagrami kontol postituse, kus jagas päikeseloojangu kumas vaadet maastikule. Näha oli nii puid, põõsaid kui ka oranžikalt kaunist taevast. „Mis mulle on ette nähtud, leiab mind,“ kirjutas ta sotsiaalmeedias tehtud postituse juurde.

Kontekstita lause tekitas Kendalli fännides suurt tormi ja pani neid kukalt kratsima. Postituse kommentaariumis hakkasid levima lausa spekulatsioonid, kas krüptilise tähendusega lause võib tähendada seda, et modell ja tema räpparist kallim on lahku läinud.

Fännid oma mõtteid sotsiaalmeedias tagasi ei hoidnud. „Kõlab nagu lahkuminekupostitus,“ kirjutas üks kommenteerija. „Tema ja Bad Bunny läksid just lahku!“ sõnas järgmine fänn kindlameelselt. „Kas sa räägid oma mehest? Kas sa räägid armastusest?“ uuris kolmas fänn sooviga tõde teada saada. Ka järgmine kommenteerija oli kindel, et kaks staari on oma suhte lõpetanud. „Lahkumineku hõng,“ kirjutas ta. Järgmine kommenteerija tõmbas oma kirjutisega aga ahastuselt tuure maha: „Rahu, Bad Bunny just laikis seda postitust.“

Kendall Jenner ega tema esindajad ei ole lahkuminekusahinaid veel kommenteerinud.

Viimati nähti modelli ja räpparit koos avalikkuse ees 29. oktoobril, kui nad koos Beverly Hillsis hommikusööki sõid. Ka Halloweeni olid nad koos veetnud, samuti toetas Kendall oma kallimat 22. oktoobril, kui Bad Bunny lõi kaasa Ameerika populaarses meelelahutussaates „Saturday Night Live“.

Modelli ja räppari suhe tuli avalikuks tänavu veebruaris ja kuulus paar on oma suhet alati avalikkuse tähelepanu alt eemal hoidnud.