Esimesed sahinad Suki lapseootuse kohta tekkisid juba novembri alguses, kui mitmed välismeedia portaalid artikleid avaldasid. Paar ei ole lapsevanemaks saamist ise kommenteerinud ega kinnitanud, et tõepoolest on nende perre lapsuke sündimas.

Esimesed spekulatsioonid selle osas, et 2000ndate lõpus „Videviku“ saaga filmidega miljonite teismeliste südamed vallutanud Robert Pattinson on viimaks isaks saamas, tekkisid oktoobris. Tollal märgati teda ja Sukit korduvalt väljas kohtingutel, kuid enim köitis tähelepanu noore naise riietus. Ta oli selga valinud suure pusa, mis mugavalt tema kõhtu varjas. Kui Suki 9. novembril valge crop topi ja teksadega Los Angeleses jalutas oli asi fännide jaoks otsustatud - Suki on lapseootel ja napp särgike paljastas tema beebikõhu.

Robert ja Suki on koos olnud juba pikalt. Nende suhe tuli avalikuks 2018. aastal, kui neid märgati lähedaselt aega veetmas ühes Londoni teatris tolle aasta juulis, vahendab InTouch Weekly.

Aasta hiljem uuriti Robertilt Suki kohta lähemalt, kuid ta põikles vastamisest kõrvale. „Kas ma pean temast rääkima? Kui lasta teisi inimesi selle sisse, siis see devalveerib seda, mis armastus on,“ vastas ta siis ja lisas, et sellest mitte rääkimine loob parema pinna kõigele.

Esimest korda ilmus paar koos avalikkuse ette 2022. aasta detsembris, kui väisati Egiptuses toimunud Diori moesõud.