Rootsi ajakirjanduse teatel kahtlustasid sealsed võimud 50-aastast meest seksi ostmises. Politsei oli meest terve möödunud nädalavahetuse otsinud, kuid nende püüdlused ei kandnud vilja. Lõpuks ei toimunudki kõnealuse mehe üle kohtupidamist, kuna tema asi aegus käesoleva nädala esmaspäeval, 13. novembril.

Ajaleht Expressen kirjutab, et politsei tahtis läbi otsida Drottingholmi lossi, mis on Rootsi kuningliku perekonna eraresidents. Nimelt oli kahtlusalune mees kuningas Carl XVI Gustafi sugulane ja kahtlustati, et monarh võib meest lossis varjata.

Veel tuuakse välja, et kahtlusaluse mehe auto oli pargitud kuningas Carl Gustafi ja kuninganna Silvia eramaja kõrvale, mis asus lossi territooriumil. Paleevalvurite sõnul ei olnud mees oma asupaigast terve päeva jooksul lahkunud. Samuti ei vastanud mees oma telefonile.

Rootsi politsei tahtis järgmisel päeval uuesti lossi läbi otsida, kuid ringkonnakohus selleks luba ei andnud. Veel prooviti mehega ühendust saada telefonitsi ja meili teel. Samuti külastati paika, kus mees elab ning mis kuulub kuningale. Lõpuks otsustati kahtlusaluse otsingud lõpetada, vahendab Iltalehti.

Kui Rootsi kuninganna 15. novembril Rootsis Alzheimer fondi auhinnatseremooniat väisas, püüdis ajaleht Expressen temalt toimunu osas kommentaari saada. Täpselt uuriti, kas kõnealune mees peitis end kuningapalees. „Ei, ei, ei! Ma olen siin Alzheimeri jaoks,“ oli kuninganna vastanud keeldudes sellega kommentaaride jagamisest.