Saatejuht ja laulja Karl-Erik Taukar postitas sotsiaalmeedias pildi auhinnast, mille ta novembri alguses pälvis. Eesti Emakeeleõpetajate Selts tunnustas teda emakeeleõpetuse sõbra auaadressiga.

„Karl-Erik Taukarile, muusikule ja telesaatejuhile, kes popi ja noortepärase keelekasutuse juures hoiab superkangekaelselt ja vääramatu jõuga kinni emakeele heakõlalisusest, kellel on ambitsiooni end väga heas emakeeles väljendada, keelt tutskelt arendada ning vajadusel julgust manitseda õigekeelsusele. Ta söandab luua ja laulda emakeeles ning on sellega kõigile eeskujuks. Tema isemeelne, visa emakeele eelistamine praeguses heitlikus ajas hoiab au sees eesti keelt ning toetab sellega emakeeleõpetajate seltsi põhimõtteid ja emakeeleõpetuse väärtusi,“ seisis lauljale antud tunnustusel.

Karl-Erik Taukar pälvis vahva tunnustuse

Taukar postitas foto auhinnast oma Instagrami kontole ja lisas juurde tänulikkust väljendavad emotikonid. Facebookis muljetas ta tunnuste saamise üle rohkem. „Aitäh tunnustuse eest, Eesti Emakeeleõpetajate Selts. Teie töö on mõõtmatu tähtsusega!“ kirjutas ta seal ja jagas lõbusaid pilte auhinna kättesaamisest.