Mihkel Rauda asendas tänases saates lauljanna Maarja-Liis Ilus, kes on varem kohtunikuna saates „Eesti otsib superstaari“ osalenud. Otse-eetris teatas kohtunikumuutusest saatejuht Karl-Erik Taukar. Maarja-Liis Ilus paistis saates osalemise üle väga elevil, kuid saates ei avaldatud, miks Rauda tänases saates kohal pole.

Tänases saates võttis kohtunikelaua taga koha sisse Koit Toome ja Birgit Sarrapi kõrval Maarja-Liis Ilus

Tund pärast saate algust selgus, et Mihkel Raud on reisil ja tegemist oli planeeritud vahetusega kohtunike ridades. Ka sotsiaalmeedia järgi on näha, et Raud on hetkel reisil Tais.

Tegemist pole ainsa vangerdusega, mis superstaarisaates see hooaeg olnud on. Paar nädalat tagasi aitas haigestunud saatejuhi Karl-Erik Taukari hädast välja kunagine „Eesti otsib superstaari“ võitja ja saatejuht Jüri Pootsmann. Telekanal TV3 teatas tollal, et Taukar jäi saatest eemale tervislikel põhjustel.

Pärast saadet Kroonikale antud intervjuus avaldas Pootsmann, kuidas teda saadet juhtima kutsuti. Saatesse jõudmise teekond oli Pootsmanni sõnul olnud suhteliselt kiire ja ärev. „Peaprodutsent [Kaupo Karelson] helistas mõned tunnid enne otse-eetrit, mina olin ilusti Kopli trammis, otsisin kohta lõuna söömiseks. Sõitsin siis teistpidi tagasi siia Lasnamäele [TV3 stuudiosse]. Kõik käis väga kiirelt ja lihtsalt,“ rääkis Pootsmann toona.

Armastatud laulja ja saatejuht käis enda sõnutsi kodust läbi, võttis sealt ülikonna ja sussid ning asus siis stuudios vaid mõned tunnid enne otse-eetrit tekste uurima.